Vasalat

beépített szekrény, bútor készítés, fa nyílászárók, egyedi konyhabútor, konyabútor, konyhaszekrény, előszoba bútor, egyedi bútorgyártás

A „bukó-nyíló“ az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez a kényelmes megoldás sok más országban is nagyon kedvelt. A „bukó-nyíló technológia” egy kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes buktatását és nyitását. A Roto NT az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalat rendszer világszerte.

A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhető és a mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelző, termosztát- és szellőzésvezérló problémamentes integrálását teszi lehetővé. Az elegáns „Silberlook” kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NT-t. Ezeket a meggyőző szerelési tulajdonságok egészítik ki. A Roto NT vasalatok a legkülönbözőbb ablakméretekhez és ablakformákhoz alkalmazhatóak.

bútor készítés, beépítettt konyhabútor, előszoba szekrény, gardrób szekrények, bútorkészítés, egyedi fa nyílászárók, egyedi fa ablak, egyedi fa bútorok

Blum vasalat

fa nyílászárók, fa bejárati ajtó, fa ajtó, fa beltéri ajtó, fürdőszoba bútor, szobabútor készítés, fa ablak, fa ablakok

A világ egyik vezető vasalat gyártójaként kiváló minőségű termékekkel áll rendelkezésre.
Ötletes mozgások, maximális helykihasználások, tökéletes nyitások és zárások jellemzik a terméket.
A BLUM tökéletessége az ÖN konyháját is komfortossá varázsolja.
A ma zajos rohanó világunkban egy konyhaajtó csendes csukódása, egy fiók könnyű nyitása, lágy záródása elengedhetetlen egy konyhában, hisz gondoljunk csak bele hányszor is használjuk fiókjainkat, konyhaajtóinkat.

A Blum vasalatok a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszi és növeli a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában.

A Blum vasalatrendszer átgondolt funkcióval, felismerhető design-nal és hosszú élettartammal győzi meg Önt. Lelkesedést vált ki Önből a csillapított záródású fémoldalas fiók, pánt, kamravasalat, felnyíló vasalat és a konyhai munkát érzelemteli élménnyé teszi.

Blum felnyíló rendszerek

Felnyíló rendszerek esetén az előlapok felfelé mozognak, ami szabad hozzáférést tesz lehetővé a felső szekrények belsejeihez.

Az AVENTOS felnyíló rendszer magas használati komfortjáról győzi meg Önt: A felnyíló vasalatok könnyen nyithatók, minden kívánt helyzetben megállíthatók és a BLUMOTION-nek köszönhetően lágyan és halkan záródnak.

Az AVENTOS további előnye a magas stabilitás, az elegáns design és a hosszú élettartam.

AVENTOS HF harmonika felnyíló ajtókhoz

AVENTOS HF esetén az előlap nyitás közben középen harmonikaszerűen hajlik össze. Ideális magasabb felsőszekrényekhez, itt a fogantyú minden helyzetben jól elérhető marad. Különböző magasságú előlapok is szerelhetők AVENTOS HF vasalattal.

A harmonika felnyíló vasalat könnyen nyitható, minden kívánt helyzetben megáll a BLUMOTION-nek köszönhetően lágyan és halkan záródik.

AVENTOS HS felbillenő ajtókhoz

AVENTOS HS vasalattal az egyrészes előlap a korpusz fölé billen. A felbillenő vasalat helyes választás párkányléccel vagy egyéb díszítő elemmel ellátott szekrények esetén.

A felbillenő vasalat könnyen nyitható, minden kívánt helyzetben megáll a BLUMOTION-nek köszönhetően lágyan és halkan záródik.

AVENTOS HL felnyíló lift ajtókhoz

AVENTOS HL esetén az egyrészes előlap függőlegesen felfelé mozog. Ez a vasalat ideális olyan magas- vagy felső szekrénynek, amelyek felett még előlap vagy párkányléc is található.

A felnyíló lift vasalat könnyen nyitható és minden kívánt helyzetben megállítható. Az integrált BLUMOTION-nek köszönhetően lágyan és halkan záródik.

AVENTOS HK felnyíló vasalat

AVENTOS HK esetén az egyrészes előlap felfelé nyílik. Optimális olyan csökkentett magasságú korpuszoknál használni, mint a magas szekrény, a hűtő feletti vagy a felsőszekrény.

A felnyíló vasalat könnyen nyitható, minden kívánt helyzetben megáll a BLUMOTION-nek köszönhetően lágyan és halkan záródik.

SERVO-DRIVE AVENTOS felnyílóhoz

Új könnyedség felnyíló ajtókhoz

A SERVO-DRIVE AVENTOS elekrtonikus nyitásrásegítéssel a felnyíló ajtók kezelése különleges élmény: Legyen az harmonika felnyíló-, felbillenő-, lift- vagy felnyíló vasalat – az ajtó nyitásához elegendő az előlap könnyed megnyomása, a záráshoz pedig a kapcsoló egyszerű működtetése. SERVO-DRIVE AVENTOS vasalathoz – nyit, zár, mozog.

Blum kivetőpántrendszerek

A kivetőpántok összekötik a bútorajtót a korpusszal. Kivetőpánttípusok szerint az ajtók különböző nagyságú szögben nyithatók.

BLUMOTION társításával kivetőpántjaink az ajtókat lágyan és halkan zárják.

CLIP top

A nagy nyitásszög a szekrénybelsők komfortos hozzáféréséről gondoskodik. A magas beállítási komfort, a könnyű, szerszám nélküli szerelés és leszerelés, a sokoldalú felhasználási lehetőség és az elegáns design éppúgy a CLIP top kivetőpántot tünteti ki.

BLUMOTION társításával a lendülettel mozgó ajtók lágyan és halkan záródnak.

TIP-ON ajtókhoz

A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorokhoz

Elegendő egy könnyed megnyomás és a bútorajtók egy kellemes nyitásszögben nyílnak úgy, hogy a fogantyú nélküli ajtót a továbbnyitáshoz kényelmesen el lehessen érni.

Blum kihúzórendszerek

A kihúzórendszerek megtalálhatók a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban valamint az irodában. Ezekhez a különböző lakrészekhez a megfelelő megoldásokat kínáljuk – vezetősíneket fa fiókokhoz és teljes fém fiókrendszereket.

Teljesen mindegy, hogy egy fiók üres vagy telerakott, lágyan vagy erősen csukjuk be – BLUMOTION mindig tökéletes mozgással zárja.

TANDEMBOX plus BLUMOTION

A sokoldalú fiókrendszer

TANDEMBOX egy különösen sokoldalú rendszer fiókok, belső- és frontkihúzású fiókok legmagasabb szintű szereléséhez. A bépített BLUMOTION-nek köszönhetően a záródás lágy és halk. A több áttekintés és rend érdekében a TANDEMBOX fiók ORGA-LINE-belső osztórendszerrel egészíthető ki.

ORGA-LINE

A variálható belső fiókosztó rendszer

ORGA-LINE egy magas minőségű rozsdamentes anyagból készült osztórendszer fiókok és frontkihúzású fiókok belső tereinek felosztására. A nagy mennyiségű tálcákkal, kereszt- és hosszanti osztókkal a rendszer minden tárolnivalónak a megfelelő helyet biztosítja és ezáltal gondoskodik a rendről és áttekinthetőségről minden fiókban és frontkihúzású fiókban.

TIP-ON, TANDEMBOX fiókokhoz

Kihúzórendszerek egyszerű nyitása

A modern bútordesignban a fogantyú nélküli előlapok egyre nagyobb szerepet játszanak. TIP-ON megoldással, a mechanikus nyitásrásegítéssel a fiókok fogantyú nélküli előlapjai egy könnyed megnyomással fáradtság nélkül nyithatók.

SERVO-DRIVE fiókrendszerekhez

Az új elektronikus nyitásrásegítés. Elegendő a fogantyú nélküli előlapot kicsit megérinteni vagy a fogantyút lágyan meghúzni és a fiókok valamint a frontkihúzású fiókok automatikusan kinyílnak. Ez több használati- és mozgási szabadságot nyújt valamint magas nyitáskomfortot minden lakrészben.

SERVO-DRIVE a TANDEM és TANDEMBOX-fiókrendszerekkel kombinálható. Kiegészítésül szolgál a BLUMOTION, a megoldás lágy és halk záródáshoz, a magas mozgási minőség a konyhában.