Hálószoba, nappali bútorok és beépített szekrények

A kész bútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.

Az egyedi készítésű hálószoba bútorok előnyei:

  • Az egyedi hálószoba bútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák.
  • Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a szobába, ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell eltakarni a maradék hézagokat.
  • Az egyedi hálószoba bútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.
  • Az egyedi készítésű hálószoba bútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni, a lakás stílusához.

bútor készítés, beépítettt konyhabútor, előszoba szekrény, gardrób szekrények, bútorkészítés, egyedi fa nyílászárók, egyedi fa ablak, egyedi fa bútorok

Az általunk készített hálószoba bútorok és beépített szekrények( ágykeretek, szekrények, polcok, polcrendszerek, asztalok, és egyéb kiegészítők) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók. Amennyiben velünk készítteti el hálószoba bútorát (ágykeret, szekrény, polc), az összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni hálószobáját is.Legyenek azok akár ágykeretek, akasztós szekrények, asztalok, beépített szekrények, éjjeliszekrények, paravánok, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.