Konyhabútorok

Asztalosműhelyünk vállalja: egyedileg tervezett, személyre szabott kialakítású, különleges színvilágú, illetve szigetes konyhabútorok készítését, igény esetén 3D látványtervezéssel.
A helyszíni felmérést követően, Ön választhat színmintáink, illetve katalógusaink segítségével az alábbiak közül:

  • Kb. 100 fajta munkalap (extra kopásállóságú, olasz, kiváló minőségű munkalapok is vannak)
  • Vákuumfóliás MDF ajtófrontok, a klasszikustól a letisztult, minimál formavilágig, akár fényezett (festett) felülettel is, vagy tömör fából, pácolt felülettel, vagy natúr lakkozással.
  • Több száz fogantyúból
  • Rengeteg féle ajtónyitási megoldásból a BLUM vasalatok segítségével.

konyha01

  • A szekrény testek 18 mm vastag laminált forgácslapból készülnek, melyek látható élei 2 mm vastag ABS -szel vagy élfóliával lezártak. A nem látható élek nincsenek lezárva. A hátfal általában 4 mm vastag HDF, illetve esetenként 3 mm farost lemez.
  • Az alsó elemek állítható lábakon állnak, melyekkel a szerelők a munkalap vízszintesbe állítását tudják tökéletesen elvégezni. Az állítható lábakat porfogóval ellátott forgácslap lábazat takarhatja, melyet oldható kis karmokkal rögzítenek fel a szerelők. A lábazat lehet még alu-lábazat, illetve fa. A takaró szegély készülhet az ajtófront anyagából, festett, furnérozott, vagy tömörfa kivitelben is.
  • A forgácslap lábazat a leggyakoribb megoldás, itt a porfogó nem csak a nevében rejlő szerepét tölti be, hanem a felmosáskor előforduló felázást is megakadályozza. Esetleges csőtörés, vízszivárgás esetén, megkíméli a bútort. Ha Ön a szekrények alatt is szeretne feltakarítani, a lábazatot csak le kell pattintania és kitakarítás után Ön is vissza tudja pattintani a leszerelt lábazatot.
  • A felső elemeket a falra szerelt fémsínekre akasztják fel, az úgynevezett GAMAR akasztókkal, melyeken lévő állítócsavarokkal vízszintbe és függőbe állították az elemeket.
  • Az elemeket egymáshoz 3,5×40 csavarokkal rögzítették a polcok, vagy a pánttalpak alatt. A polcokat minden esetben krémszínű, vagy barna polcrögzítőkkel szorítjuk le, ez megakadályozza a polc elmozdulását.
  • A fiók minden esetben BLUM fióktest, mely lehet hagyományos görgős = METABOX vajszínű fémkáva szerkezetű, illetve választható fehér teljes kihúzású fiók = TANDEMBOX, mely egyúttal fiókcsendesítős is. A fiók fenék minden esetben 16 mm vastag fehér laminált forgácslap. A fióknál használt laminált forgácslap körben élzárt.

Az ajtók vagy MDF alapú, vagy tömörfa alapanyagból készülnek. Az MDF marható anyag, melyet fóliázhatunk, festhetünk, vagy furnérozhatunk.

konyha02