Konyhabútorok

Asztalosműhelyünk vállalja: egyedileg tervezett, személyre szabott kialakítású, különleges színvilágú, illetve szigetes konyhabútorok készítését, igény esetén 3D látványtervezéssel.

A helyszíni felmérést követően, Ön választhat színmintáink, illetve katalógusaink segítségével az alábbiak közül:

  • Kb. 100 fajta munkalap (extra kopásállóságú, olasz, kiváló minőségű munkalapok is vannak)
  • Vákuumfóliás MDF ajtófrontok, a klasszikustól a letisztult, minimál formavilágig, akár fényezett (festett) felülettel is, vagy tömör fából, pácolt felülettel, vagy natúr lakkozással.
  • Több száz fogantyúból
  • Rengeteg féle ajtónyitási megoldásból a BLUM vasalatok segítségével.

asztalos, asztalos Budapest, konyhabútor készítés, egyedi bútor készítés, irodabútor, egyedi bútor, fa lépcső, egyedi fa bútorok

  • A szekrény testek 18 mm vastag laminált forgácslapból készülnek, melyek látható élei 2 mm vastag ABS -szel vagy élfóliával lezártak. A nem látható élek nincsenek lezárva. A hátfal általában 4 mm vastag HDF, illetve esetenként 3 mm farost lemez.
  • Az alsó elemek állítható lábakon állnak, melyekkel a szerelők a munkalap vízszintesbe állítását tudják tökéletesen elvégezni. Az állítható lábakat porfogóval ellátott forgácslap lábazat takarhatja, melyet oldható kis karmokkal rögzítenek fel a szerelők. A lábazat lehet még alu-lábazat, illetve fa. A takaró szegély készülhet az ajtófront anyagából, festett, furnérozott, vagy tömörfa kivitelben is.
  • A forgácslap lábazat a leggyakoribb megoldás, itt a porfogó nem csak a nevében rejlő szerepét tölti be, hanem a felmosáskor előforduló felázást is megakadályozza. Esetleges csőtörés, vízszivárgás esetén, megkíméli a bútort. Ha Ön a szekrények alatt is szeretne feltakarítani, a lábazatot csak le kell pattintania és kitakarítás után Ön is vissza tudja pattintani a leszerelt lábazatot.
  • A felső elemeket a falra szerelt fémsínekre akasztják fel, az úgynevezett GAMAR akasztókkal, melyeken lévő állítócsavarokkal vízszintbe és függőbe állították az elemeket.
  • Az elemeket egymáshoz 3,5×40 csavarokkal rögzítették a polcok, vagy a pánttalpak alatt. A polcokat minden esetben krémszínű, vagy barna polcrögzítőkkel szorítjuk le, ez megakadályozza a polc elmozdulását.
  • A fiók minden esetben BLUM fióktest, mely lehet hagyományos görgős = METABOX vajszínű fémkáva szerkezetű, illetve választható fehér teljes kihúzású fiók = TANDEMBOX, mely egyúttal fiókcsendesítős is. A fiók fenék minden esetben 16 mm vastag fehér laminált forgácslap. A fióknál használt laminált forgácslap körben élzárt.

Az ajtók vagy MDF alapú, vagy tömörfa alapanyagból készülnek. Az MDF marható anyag, melyet fóliázhatunk, festhetünk, vagy furnérozhatunk.

beépített szekrény, bútor készítés, fa nyílászárók, egyedi konyhabútor, konyabútor, konyhaszekrény, előszoba bútor, egyedi bútorgyártás