Beltéri ajtók

A beltéri ajtó utólag beépíthető tokszerkezettel készül (teljes faltakarás). A szárny keretszerkezetben a szárnyállók és felső mérete 44×113 mm-es, a szárny alsó 44×180 mm-es. A sarokkötések magas fokú stabilitást nyújtó kontraprofilos illesztésűek. A beltéri ajtók alapesetben küszöb nélkül készülnek, kérésre tölgyfa küszöbbel látjuk el ezeket. A halkabb zárás érdekében a szerkezetek kettős ütközésű falcába zajcsillapító gumitömítést illesztünk. A beltéri ajtók tok és szárny keretszerkezete tömör fa, a kazetták tömör fából készülnek.

ajto

Alapanyag
Három rétegben ragasztott:

  • hossztoldott vagy toldásmentes borovi fenyő
  • hossztoldott vagy toldásmentes vörösfenyő
  • hossztoldott vagy toldásmentes tölgy
  • hossztoldott vagy toldásmentes meranti

A ragasztásos technológia révén a vetemedés kizárt!

alapanyag

Vasalat
zár: WG 50/90 beltéri bevéső zár (beltéri kulcsos)
pánt:OTLAV 14 mm-es 3 dimenziós, négy csapos ajtópánt (igény szerint takarókupakkal)

Üvegezés
A fa beltéri ajtók üvegezése alapkivitelben 4 mm-es, egyéni igény alapján kiválasztott float, katedrál vagy savmart üveg.

Acreen Altdeutsch
Chinchilla Delta
Felhő Flemis
Flutis Krizet
Master care Niagara
Ocean Square

Felületkezelés

A felületkezelés három rétegben történik. Első a pácolás, ami biztosítja az egyenletes színt. A második réteg egy közbenső szálkötő alapozó lakk. Ez színtelen, csiszolható réteg a kiváló sima felület elérésére. Ez fújással történik 100-120 mikron vastagságban. A harmadik réteg a fedő lakk ami 200 mikron vastagságban kerül felhordásra fújással, ez adja meg a fényét és hatását.
Színskálánk széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.